Education SupportOsirisOsiris voor SecretariatenVOORZIENINGEN: Overzicht, ToevoegenHoe voeg ik een voorziening toe aan een student voor een vak?

Hoe voeg ik een voorziening toe aan een student voor een vak?

Sinds mei 2021 is het niet meer mogelijk om voorzieningen voor studenten handmatig te activeren voor hun cursusinschrijving. Wanneer je nu een student via Osiris Basis inschrijft voor het vak, krijgt de student automatisch alle faciliteiten die de studentendecaan aan de student heeft toegekend.

Dit betekent dat als een student tijdens een onderwijsperiode extra faciliteiten krijgt van de studentendecaan, en deze faciliteiten wil gebruiken voor je toets/tentamen, je deze faciliteiten alleen kunt toevoegen door de student uit te schrijven en opnieuw in te schrijven voor je vak.

Dit is belangrijk om te doen, anders zal de student niet in staat zijn om de juiste faciliteiten in ANS te krijgen (bijvoorbeeld de extra tijd).

Wil je controleren welke studenten voorzieningen hebben aangevraagd voor dit vak, check dit dan met het voorzieningenrapport 9.2.65, zie handleiding Hoe maak ik een overzicht van studenten met een voorziening, voor een vak?

Deze lijst kun je ook gebruiken om te checken of de voorziening voor de student goed in Osiris terechtgekomen is, als je net bovenstaande handeling hebt uitgevoerd om handmatig de voorzieningen aan een student toe te voegen.