Education SupportOsirisOsiris voor SecretariatenVERZORGINGSPERCENTAGESHoe check ik de verzorgingspercentages van een vak, van een andere leerstoelgroep?

Hoe check ik de verzorgingspercentages van een vak, van een andere leerstoelgroep?

Als jouw leerstoelgroep betrokken is bij het verzorgen van een cursus (vak) van een andere leerstoelgroep, dan wil je wellicht controleren of de verzorgingspercentages conform afspraken in Osiris staan. Op die manier is de vergoeding ook goed geregeld voor jullie bijdrage aan dit vak.

Uiteraard kan je in WBI (link werkt alleen als je voor WBI geautoriseerd bent) controleren of er verzorgingspercentages (en dus een financiële vergoeding) is toegekend, door een andere leerstoelgroep voor een cursus waar jouw leerstoelgroep bij betrokken is. Staat daar geen vergoeding, dan kan je de betreffende leerstoelgroep benaderen en vragen het aan te passen. Dit is dus geheel buiten Osiris om.

Maar er is ook een mogelijkheid om de verzorgingspercentages van deze cursus te bekijken. Je kunt ze niet wijzigen of aanpassen, je hebt alleen inzage. Voor wijzigingen neem je contact op met het secretariaat van de betreffende leerstoelgroep.

Helaas is deze werkwijze niet mogelijk voor het nakijken van de verzorgingspercentages voor MSc Thesis, Internship en Research Practice. Deze kun je alleen nakijken in WBI, mits daartoe geautoriseerd.

 

Startscherm

1. Ga naar Student > Student > Studentgegevens
of vul in menubalk ga naar menu "2.1" in en druk op enter.

2. Klik op Uitgebreid zoeken

Het pop-up menu Uitgebreid zoeken verschijnt.

3. Klik op Cursus

4. Vul bij Cursus de cursuscode in waarvan je de verzorgingspercentages wilt controleren

5. Vul het huidige collegejaar in bij Collegejaar (collegejaar 2021-2022 is 2021)

6. Klik op Zoeken

Een lijst van studenten die ingeschreven staan voor dit vak verschijnt.

7. Klik op één van de zwarte pijltjes en selecteer daarmee willekeurig een student

 

8. Ga naar Cursussen en toetsen

9. Klik op de cursus waar je de verzorgingspercentages van wilt zien, deze regel wordt groen

10. Klik met de rechtermuisknop op de cursuscode. Een pop-up menu verschijnt

11. Klik op Ga naar cursus

Het vak verschijnt met een overzicht van de, tot op heden vastgelegde, verzorgingspercentages per werkvorm.

NOTE: Bij Acties kun je Verzorgend onderdeel toevoegen (of verwijderen), maar je kunt GEEN percentages wijzigen/toevoegen, dus het heeft geen zin om dit te doen! Als er iets aangepast moet worden, dan kan dat alleen via het secretariaat van de organiserende leerstoelgroep!